En helt underbar heminredningsbutik!

Det är så härligt att solen skiner över Ängelholm denna tidiga vårdag. Jag är verkligen trött på vintern och längtar så till sommaren. På sommaren vill jag helst vara utomhus så mycket som möjligt. Vintrarna har i alla fall det goda med sig att jag får pyssla med hus och hem. Inredning är mitt stora intresse och jag ska ta mig en liten stund till att berätta för er som är intresserade av inredning i Ängelholm, att det finns en helt underbar butik som heter 39:an Inredning & Damkläder. 

 

Den här butiken tror jag verkligen att ni skulle tycka om, om ni i likhet med mig söker efter en bra heminredningsbutik. Jag tycker att det är de små detaljerna som gör skillnad i ett hem. Egentligen krävs det inte så mycket för att få till en personlig stil och skapa ett hem som man riktigt trivs i! Det finns inte så många butiker inom inredning i Ängelholm med omnejd, men i och med att 39 :an Inredning & Damkläder finns, så har jag heller inget behov av att åka till någon större stad för att handla, allt jag behöver finns i denna härliga butik! Från det ena till det andra; nästa vecka ska mina väninnor åka till Gekås i Ullared för att shoppa loss. Det är mest kläder de ska köpa, men jag åker inte med, därför att 39:an Inredning & Damkläder säljer även damkläder. Jag köper det mesta i klädväg som jag behöver i den här butiken också, så jag känner inget behov av att åka på en shoppingresa till Ullared. Jag bara älskar 39:an Inredning & Damkläder och jag hoppas ni ska få upp ögonen för denna butik, ni också! Nu ska jag faktiskt ta och damma av utemöblerna, det blir till att ta fram grillen ikväll.