L.M. Dog Collection

Djur och natur är mina intressen och därför har jag två hundar och tre katter. Jag bor så idylliskt på landet en liten bit utanför Trollhättan, här trivs djuren, och här älskar jag att bo. Det finns även några hönor och en tupp i en inhägnad på gården. Rena rama lantlivet med andra ord. Eftersom jag sätter djuren i främsta rummet och alltid vill deras bästa, så handlar jag allt jag kan behöva till hundar och katter i en djurbutik för oss i Trollhättan som heter L.M. Dog Collection. Den här butiken vänder sig till oss som vill köpa kvalitativa produkter och som är ute efter en djurbutik endera i Trollhättan, Uddevalla eller Vänersborg med omnejd. 

 

Här hittar man faktiskt det mesta. Den gemensamma nämnaren för samtliga produkter det är att det är en hög kvalitet. Dessutom är sortimentet så pass stort, så att i en vanlig butik finner ni inte ens en bråkdel av vad som sälj på L.M. Dog Collection. Jag måste bara få berätta om mitt senaste fynd! En schäferkarda. Denna karda passar alla både långhåriga och korthåriga raser, och den är verkligen effektiv när det kommer till det här med pälsvård. Ett riktigt bra köp. Att jag köper hund- och kattmaten här är också självklart. Då vet jag att fodret mina djur får är ett riktigt kvalitetsfoder. Det finns så många urusla produkter på marknaden, men aldrig att de skulle sälja sådant på L.M. Dog Collection. Bege er hit, alla ni som söker en djurbutik i Trollhättan med omnejd. Kika gärna in på deras hemsida om ni vill skapa er en egen uppfattning om den här butiken och vad de saluför. Det här inlägget hoppas jag kan vara till riktigt stor nytta både för er och era djur!