Näringsrik och hälsosam lunch i Torsby

God dagens alla mina härliga och fantastiska läsare som kikar in här på min lilla blogg som jag skriver ifrån ett soligt Torsby. Jag brukar skriva och berätta för er om mitt stora intresse, nämligen shopping. Men idag har jag valt att skriva till er om en restaurang som serverar både näringsriktig och prisvärd lunch i Torsby. Larssons Brygga heter den här restaurangen, och orsaken till att jag väljer att skriva om det här och inte om shopping, ska jag alldeles strax berätta! 

 

Jag var på den årliga årskontrollen på vårdcentralen. Det togs prover och blodtryck och puls kontrollerades. Tyvärr har jag uppnått en trivselvikt och nu var blodtrycket och även kolesterolet förhöjt. Läkarens ordination blev att äta mer frukt och grönt. Att köpa frukt har jag börjat göra till en vana. Matlagning är jag riktigt dålig på, så jag som ungkarl är så glad över att det går att äta lunch i Torsby på Larssons Brygga. Det är framförallt det dignande salladsbordet som jag helst förser mig av. Där får jag både äta mig mätt, och det som serveras i form av sallader är sådan mat som hjälper mig minska i vikt och dessutom få bättre värden, viket jag hoppas ska visa sig på ett återbesök hos läkaren om några månader. Jag tycker riktigt mycket om Larssons Brygga, och vill varmt rekommendera er som är ute efter att äta en god Lunch i Torsby, att gå dit. Kundservicen är alltid lika bra. De gäster som har särskilda önskemål ska bara säga till, så anpassar de måltiden utifrån var och ens specifika önskemål eller behov. Det finns ett stort urval av rätter i olika prisklasser att välja på, och salladsbordet spelar i en egen division!